Aanbod

Met rijke ervaring als coach, trainer, workshopbegeleider én als student, deelnemer en coachee, bied ik een breed palet aan mogelijkheden.

Mijn focus ligt op vitaliteit en levensenergie, en ik ben gepassioneerd over het coachen op zingeving en levensgeluk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het omgaan met verlies, rouw, en het verkennen van de diepere betekenissen van het leven.

Ik integreer de kracht van de natuur in mijn werk, wat een unieke en waardevolle dimensie toevoegt.

Ik geloof sterk in maatwerk, omdat iedereen uniek is. Mijn aanpak en interventies pas ik aan op wat voor jou op dat moment het meest behulpzaam is. 

Ik schuw niet om de moeilijke aspecten aan te gaan en samen met jou aan te kijken naar wat we vaak liever vermijden. Dit alles met liefde en respect voor het proces.

Na onze sessies zul je diepgaande inzichten hebben verkregen en zul je vol hernieuwde energie klaar zijn om jouw leven met volle kracht aan te pakken.

De individuele- en groepstrajecten zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

Coaching voor vitaliteit

Coaching

Ben jij eraan toe om te verdiepen in jouw levensproces? Voel je behoefte aan begeleiding om licht te zetten op wat er in jouw leven speelt? Dan is coaching bij mij echt iets voor jou. Met mijn uitgebreide palet aan ervaring en invalshoeken hebben we altijd een passend coachingstraject voor jou. Passend bij jou, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Bij jouw proces, vraagstukken en manier van leven. Lees meer wat het voor jou kan betekenen.

Oerbos

Bosbaden

Ontdek een unieke ervaring van verbinding en ontspanning in de natuur met een verkwikkend bosbad. Als gecertificeerde bosbadgids heb ik in 2023 de intensiteit van deze Japanse methode ervaren en wil ik jou graag laten kennismaken met de kracht van dit ritueel. Wil je dit zelf ervaren of als bijzonder geschenk delen met vrienden, collega's of dierbaren? Ontdek meer over wat een bosbad voor jou of je team kan betekenen.

Workshop vitaliteit in de natuur

Vitaliteitscoaching & trainingen

Zakelijk, groeps- en individuele coaching in combinatie met wandelcoaching.

In de afgelopen jaren heb ik een unieke, eigen manier ontwikkeld om mensen te begeleiden op vitaliteit. Omdat vitaliteit voor velen, inclusief mezelf, van groot belang is, vormt dit een essentieel onderdeel van mijn coaching.

Benieuwd wat het voor jou, je collega's of medewerkers kan betekenen? 

353fdf8b 66aa 4fa4 8b1e 5e36aad406a2

Exclusief

 Tijd voor een unieke ervaring, waar we je een dag(deel) volledig onderdompelen in jouw vraagstuk. Met oog voor elk detail stellen we de dag op maat samen, inclusief heerlijke versnaperingen.

Laat ons jouw buitengewone ervaring vormgeven. Neem contact op voor meer informatie! 

619a5eb2 4388 46c9 ba4b 93d7b063b464

Projectbegeleiding

Bij projectbegeleiding voor vitaliteit wordt er gekeken naar de gezondheid en het welzijn van medewerkers binnen een organisatie. Door middel van coaching, training en advies wordt er gewerkt aan een gezonde werkomgeving en een gezonde levensstijl van medewerkers. Zo kan er worden bijgedragen aan hogere productiviteit, betere sfeer en minder ziekteverzuim.

Contact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons