Aanbod

Als vitaliteitsprofessional is het je doel cliënten effectief te begeleiden op hun pad naar een vitaal, gezond en gelukkig leven. Je weet wat er nodig is om daar te komen. Toch merk je dat dit niet altijd voldoende is om een duurzame verandering in gang te zetten. Sterker nog, soms voelt het alsof iets mist om tot de kern van iemands vraagstuk te komen. Er is dan meer nodig om de vinger op de zere plek te leggen. Ontdek in mijn aanbod hoe ik jou hierbij kan helpen zodat jij op jouw beurt anderen kunt helpen.

Coaching voor vitaliteit

Webinar

Een webinar voor vitaliteitsprofessionals kan een geweldige manier zijn om de nieuwste trends en onderzoeken op het gebied van gezondheid en welzijn te ontdekken. Tijdens zo'n webinar kunnen deelnemers leren van experts uit de industrie en hun kennis en vaardigheden verbeteren. Of het nu gaat om het bespreken van de nieuwste technologieën, het delen van praktische tips voor het beheren van stress of het verkennen van de nieuwste voedingstrends, een webinar voor vitaliteitsprofessionals kan inspirerend en informatief zijn voor iedereen die werkt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van anderen.

Oerbos

Coaching

Voor vitaliteitscoaches, HR professionals, of leidinggevenden kan coaching in vitaliteit een belangrijke investering zijn in hun eigen professionele ontwikkeling en groei. Door zelf te werken aan de eigen vitaliteit en gezondheid, kunnen ze beter begrijpen hoe ze hun cliënten kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun eigen doelen.

Een professional kan zich bijvoorbeeld richten op het verbeteren van hun eigen levensstijl, het verkennen van nieuwe strategieën voor gezondheid en welzijn en het ontwikkelen van een dieper begrip van de verschillende aspecten van vitaliteit. Daarnaast kan coaching in vitaliteit ook helpen bij het opbouwen van nieuwe vaardigheden en technieken om cliënten te ondersteunen bij het creëren van duurzame veranderingen in hun eigen leven.

De coaching vind in de natuur plaats, wandelend. 

Workshop vitaliteit in de natuur

Workshop

Een workshop over vitaliteit kan een waardevolle ervaring zijn voor iedereen die zijn of haar gezondheid en welzijn wil verbeteren. Tijdens de workshop worden deelnemers uitgenodigd om na te denken over hun eigen levensstijl en hoe deze bijdraagt aan hun algehele gezondheid en vitaliteit.

De workshop biedt vaak praktische tips en tools om gezonde keuzes te maken, zoals gezonde voeding, voldoende beweging en stressbeheersing. Deelnemers krijgen ook inzicht in de verschillende aspecten van vitaliteit, zoals fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Workshop vitaliteit in de natuur

Training

Een training in vitaliteit kan een waardevolle investering zijn voor individuen en organisaties die streven naar een gezondere levensstijl en een hogere mate van welzijn. Tijdens de training worden deelnemers uitgedaagd om bewust te worden van hun eigen gezondheid en welzijn en krijgen ze praktische tools aangereikt om hun vitaliteit te verbeteren. De training kan zich richten op verschillende aspecten van vitaliteit, zoals voeding, beweging, stressbeheersing en mentale gezondheid. Door het volgen van een training in vitaliteit kunnen deelnemers positieve veranderingen aanbrengen in hun levensstijl en hun algehele gezondheid en welzijn verbeteren.Een workshop over vitaliteit kan een waardevolle ervaring zijn voor iedereen die zijn of haar gezondheid en welzijn wil verbeteren. Tijdens de workshop worden deelnemers uitgenodigd om na te denken over hun eigen levensstijl en hoe deze bijdraagt aan hun algehele gezondheid en vitaliteit.

619a5eb2 4388 46c9 ba4b 93d7b063b464

Projectbegeleiding

Bij projectbegeleiding voor vitaliteit wordt er gekeken naar de gezondheid en het welzijn van medewerkers binnen een organisatie. Door middel van coaching, training en advies wordt er gewerkt aan een gezonde werkomgeving en een gezonde levensstijl van medewerkers. Zo kan er worden bijgedragen aan hogere productiviteit, betere sfeer en minder ziekteverzuim.

Contact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons