Coaching

Door het begeleiden van vele coachklanten, elk met een uniek proces en coachvraag, heb ik geleerd om flexibel te zijn en aan te sluiten bij jouw individuele behoeften.

Mijn coaching heeft zich voornamelijk ontwikkeld in de richting van natuur- en wandelcoaching. De impact hiervan is zo bijzonder dat ik het iedereen gun. De buitenomgeving zorgt voor rust en een ontspannen sfeer, waardoor we makkelijker in verbinding kunnen komen met onszelf en ons vraagstuk.

“Mijn aanpak is erop gericht moeiteloos te vinden wat voor jou werkt.”

-Birgit-

Aan de slag met...

Welk vraagstuk neem je mee?

Je kunt bij mij terecht voor diverse levensvragen, variërend van werk en relaties tot gezinsdynamiek.

Ook sta ik klaar om te ondersteunen bij stress, burn-out of andere vormen van (fysieke) uitval op het werk, evenals bij rouw en verlies in al haar facetten. Denk dan ook aan het verlies van energie, werk of relaties. Soms is het lastig om deze zaken te bespreken met mensen in je omgeving vanwege taboes of de wens om altijd gelukkig te lijken.

Daarnaast help ik graag bij vraagstukken over identiteit, levensdoelen en het begrijpen van levenspaden. Kortom, samen streven we naar levensgeluk. Twijfel je of jouw vraagstuk past? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Praktische informatie

Ik geloof sterk in de kracht van een goede start, daarom begint alles bij mij met een intakegesprek. Voor een succesvol proces is het van essentieel belang dat er een wederzijdse klik is tussen ons. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we hoe we het traject kunnen aanpakken. Samen bepalen we de duur en intensiteit van het traject en van daaruit gaan we verder, altijd in overleg.

Gedurende het traject houden we regelmatig voortgangs/ incheckmomenten om  aanpassingen te maken indien nodig.

Naast de inhoudelijke coaching, sluiten we ons traject af met een ritueel of ceremonie die passend is voor onze samenwerking en jouw persoonlijke groei.

Traject

Het meest gebruikelijke traject dat ik aanbied is een 3-maanden traject. Hierbij hebben we wekelijks of tweewekelijks 1,5 uur coaching, inclusief on-the-spot coaching (online), met in totaal 8 sessies.

On the spot begeleiding (16/7, online)

Als coach vind ik momentum erg belangrijk. Dat betekent dat je mij ook tussen onze afgesproken sessies door kunt bereiken als je ergens tegenaan loopt en behoefte hebt aan begeleiding. Deze flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd door de mensen die ik begeleid, omdat een recent probleem niet hoeft te worden bewaard voor een live coachsessie.

Maatwerk specials

Naast persoonlijke coaching voeg ik graag waardevolle artikelen en informatie toe. Deze stuur ik je regelmatig toe, zodat je ook tussen de sessies door kunt blijven groeien en leren. Bovendien voegen we, indien gewenst, opdrachten toe die speciaal voor jou zijn, om de verdieping van jouw proces te ondersteunen en te versterken.

Hybride aanpak

Flexibiliteit staat voorop in mijn coachingaanpak. Online sessies zijn mogelijk, en voor on-the-spot coaching ben ik ook beschikbaar via e-mail of WhatsApp. Mijn natuur- en wandelcoaching vinden plaats in de buitenlucht, waarbij we fysiek afspreken. Dit kan in de omgeving van Delft zijn, of op de prachtige Veluwe (oost). 

Optioneel: deelname bosbad

Bosbaden als helende ervaring. Daarom bied ik mijn coachees de mogelijkheid om deel te nemen aan een bosbad tijdens hun traject. Het bosbad is een prachtige manier om in verbinding te komen met je natuurlijke zelf en innerlijke rust te vinden. Ontdek meer over deze bijzondere ervaring en de voordelen ervan.

Een persoonlijk belletje is altijd fijn! De klik is goud.

Contact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons