De Verbindende Kaartenset Home Banner
De Verbindende Kaartenset

‘Kom tot inzicht of uitzicht met jouw vraagstuk(ken) en ga op speelse manier om met serieuze zaken. 

Een set van 53 coachkaarten

Van vaag tot vurig

Birg9t kaartenset waaier woorden

Kom tot inzicht of uitzicht met jouw vraagstuk(ken) en ga op speelse manier om met serieuze zaken. 

De Verbindende Kaartenset helpt een verdiepingsslag te maken in ieder gesprek, of het nu om een 1 op 1 (coach)gesprek of een teamsessie gaat. Met 53 verrassende kaarten, helpt deze set op iedere vraag spelenderwijs een verrassend, verbindend, verdiepend antwoord te vinden. 

Elke kaart bevat op de ene kant een zelfgemaakte natuurfoto en op de andere kant een V-woord. Bij dit V-woord staan twee Verbindende, Verdiepende of Verrassende Vragen.

De Verbindende Kaartenset is met opzet klein van formaat, zodat je deze in je jas- of broekzak kunt steken en daarmee altijd bij de hand hebt.

Ben jij (wandel)coach, teambegeleider, HR-medewerker of wil je in het algemeen in je gesprekken op een speelse manier de verdieping opzoeken? Dan is deze set geschikt voor jou!

Verbinder in Vitaliteit

De Verbindende Kaartenset is ontwikkeld door Birgit Snelleman

Birgit lach vansthoud kaart kleurig

“In mijn wandelcoachingsessies miste ik een handzame kaartenset, die ik in mijn (online) coachingsessies of teambegeleiding graag gebruik. Veel van de sets zijn gewoonweg te groot om in je jas te steken of richten zich op één bepaald thema. Omdat ik graag in de buiten in de natuur  (wandel)coach heb ik mijn verlangen voor een eigen vragen  kaartenset en de liefde voor de natuur bij elkaar gebracht. De set is praktisch, heeft 53 verbindende, verdiepende en verrassende vragen kaarten en is eenvoudig in gebruik. Deze set zit standaard in m’n jas- of broekzak maar ook bij een pop-up coachsessie of teambegeleiding heb ik ‘m altijd snel bij de hand.”

En waarom het thema Verbinding mij zo aan het hart gaat is vanuit een 3-ledige insteek;  verbinding met jezelf, verbinding met (de) ander(en) en vooral ook verbinding met het grotere geheel.

Volgens de bekende Britse psychiater John Bowlby (hechtingtheorie) hebben we verbondenheid even hard nodig als water en eten. Verbondenheid is dus een basisbehoefte van de mens en is veel meer dan een gevoel: het gaat ook over deel uitmaken van een groter geheel, met de samenleving, met jouw omgeving. In de huidige tijd is verbondenheid een groot goed, en daar draagt deze set aan bij mee bezig te zijn”.

Asset 1

Hoe gebruik je de kaartenset?

De Verbindende Kaartenset is eenvoudig in gebruik.
Je kan deze op vijf manieren gebruiken: 

1: In 1 op 1 gesprekken of (wandel)coaching
Presenteer de foto zijde van de kaartjes. Laat hieruit één kaartje kiezen. Associeer eerst met de foto. Wat zie je? Wat valt je op? Wat voel je bij de kaart? Draai dan de kaart om en lees de vragen. Bespreek deze met elkaar.

2: In online of (wandel)coachingsessies
Kies een nummer tussen de 1 en 53. Zoek het corresponderende nummer op en lees/deel het kaartje met het beeld en de 2 vragen. (Dit is ook makkelijk online in te zetten).

3: In teambegeleidingsessies
Leg voorafgaand aan een sessie, bijeenkomst of training alle kaarten met de foto kant op tafel. Iedereen mag op gevoel een kaart pakken. In tweetallen bespreekt men het V-woord en de vragen die erbij staan. Perfect als ijsbreker, verrassende kennismaking of verdieping.

4: In 1-op1-gesprekken, wandel- of online coachingsessies
Geef het lijstje met de V-woorden en laat iemand een V-woord kiezen. Neem de kaart die erbij past. Bespreek het beeld van de foto met de ander. Wat doet het met je? Wat voel je erbij? Wat komt er bij je op? Daarna worden de vragen besproken, eventueel in relatie tot een thema.

5: Voor je eigen persoonlijke ontwikkeling
Leg de kaarten op je bureau of een plek waar je iedere week een moment van reflectie kunt doen. Leg alle kaarten uit en kies wekelijks één kaart. Reflecteer op de vragen en de intentie voor de week. De afbeelding houd je gedurende de week omgedraaid, zodat je jezelf op dit thema scherp houdt.

BIRGIT ACHERGROND VASTHOUDEN KAART tEKST

Aan de slag met de Verbindende Kaartenset

Wil jij:

  • Aan de slag met (wandel-en natuur)coaching, maar ben je op zoek naar handvatten?
  • Een handzame, praktische kaartenset om altijd in je (binnen)zak te kunnen steken?
  • Op een speelse manier verrassende, verdiepende en verbindende vragen kunnen stellen?
  • Jouw coachings en teamsessies met een vleugje natuur en spel verdiepen?

Bestel De Verbindende Kaartenset bestaande uit 53 kaarten met op elke kaart een natuurfoto, een V-woord en bijpassende vragen voor 

Asset 1 

Met heel veel plezier gemaakt en wens je mooie gesprekken met inzichten toe!

Warme hartegroet, Birgit

Laat je gegevens achter en je ontvangt snel een mail om te bestellen.

Factuur
Ja
Nee
Betaalwijze
Tikkie
Bankoverschrijving
Contact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons