E-book "Levenselixer"

“Levenswoorden ter inspiratie”

Ebook Levenselixer van het Levenspalet

Benieuwd naar mijn e-book? Een impressie van levenswoorden die een onderdeel kunnen zijn van een levenselixer voor JOUW leven. De woorden zijn op verschillende manieren verrijkt met een aanvulling of uitleg om jou te inspireren.

Het zijn levenswoorden die zowel vanuit de lichte-  als de schaduwkant toegelicht kunnen worden. Soms raken ze iets aan, verschaffen inzicht of bieden herkenning en zo dragen deze woorden bij aan jouw eigen levenspalet.

Wat te verwachten?

Een stukje uit het e-book

Is het simpel is om een eigen levenselixer te vinden?Nee, helaas niet.

Is het hart-werken om het levenselixer dat voor jou van toepassing is samen te stellen?
Ja, dat is het wel.

Hoe doe je dat dan?

Vanuit de werkwoorden zijn, doen, voelen, begrijpen en verbinden.

Er doorheen kijken met je hart. De verbinding leggen naar jouw eigen leven. Op welke manier werkt het levenswoord voor jou, wat is van toepassing en wat niet, waar ben je nieuwsgierig naar en vooral:  sta je erbij stil wat een levenswoord voor jou betekent?

Wat is Het Levenspalet in dit geheel?

Het Levenspalet is de verzamelnaam waarbij op een veel uitgebreidere vorm en compleet met theoretische onderbouwing via modellen, oefeningen, opdrachten, reflecties en ervaringen wordt gewerkt. Het Levenspalet is (jouw) levenskunstwerk.
Hoe maak je als levenskunstenaar je eigen levensschilderij? Door afzonderlijk (persoonlijke) kleurpigmenten op het eigen levenspalet te mengen.

De naam ‘Het levenspalet” klinkt hierdoor eerder praktisch dan spiritueel, dat realiseer ik me. Zo is het ook bedoeld. Het is een praktische manier om niet alleen al je originele ingrediënten te verzamelen en je innerlijke proces op gang te brengen, maar ook om ‘jouw plaats’ te vinden en op ‘jouw manier” ‘het levenspalet’ een vorm te geven. Alleen dan dichten we de kloof tussen het oorspronkelijke potentieel van het menselijk leven en de (complexe) wereld van vandaag.

Birgit

Wil je mijn e-book ontvangen?

Welke woorden troosten jou?
Waar krijg jij levensenergie van?
Welke woorden inspirereren jou?

Stuur jouw Levenswoord op naar info@hetlevenspalet.nl. Als je dat wilt dan plaats ik jouw verhaal en levenswoord op deze site.

Schrijf je hieronder in en je ontvangt het e-book zo spoedig mogelijk.
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Het Levenspalet? Dan bewaar ik je gegevens.

Contact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons