Birgit Snelleman:
rasechte verbinder in vitaliteit

Mijn naam is Birgit Snelleman. Een ervaren en gedreven vitaliteit professional en verbinder in hart en nieren. Ik voel mij een rijk en compleet mens omdat ik heb geleerd naast de lichte kanten ook de donkere kanten van het leven aan te kijken en te ervaren.

Voor mij heeft vitaliteit met levensenergie te maken. Datgene waarop elk individu en systeem draait.

Mijn eigen levensenergie was een aantal jaren geleden ver te zoeken. Als fulltime werkende moeder met een flink sociaal en maatschappelijk actief leven, raakte mijn batterij op den duur chronisch leeg. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt en zag mijn leven, totaal niet meer zitten. Als klap op de vuurpijl volgde een ernstige breakdown van mijn lichaam en een lange ziekenhuisopname volgde. De weg naar herstel nam maanden in beslag. Dit was een duidelijk signaal dat het anders moest in mijn leven. 

Mijn eigen hulpvraag bracht me in aanraking met het vakgebied vitaliteit. Daar startte mijn nieuwe pad. Dit bracht mij mijn eigen levensenergie en balans tussen werk en prive weer terug. Ik volgde vele opleidingen, trainingen, leergangen  en workshops. Zo volgde ik praktische filosofie lessen, de post-HBO opleiding tot Leefstijl- en Vitaliteitscoach en een opleiding tot werkgeluk deskundige. Ook verdiepte ik me in Verlieskunde, het Sjamanisme en Systemisch (familie opstellingen)werk. Ook kennis en ervaringen op gebied van, energetisch-, adem en lichaamswerk brachten me veel. De jaren lange bewustzijnsontwikkeling en Nieuwe Psychologie over de multidimensionale mens hebben de vele puzzelstukken samengebracht. En recentelijk is de opleiding tot Bosbadgids afgerond. 

De constatering dat wij, mens uit de Westerse wereld,  vooral op het bereiken van geluk gericht zijn (de lichte kant) - deed me beseffen dat dit niet het complete en reële verhaal is van het leven. Vitaliteit heeft pas echt waarde als we beide kanten, dus ook de donkerte en schaduwkanten erkennen en doorleven. Dit zorgde ervoor dat ik me als mens, en als professional, geroepen voel hierover te inspireren dit in begeleiding ook in te brengen. Vanuit die constatering werd Het Levenspalet geboren. Waarbij alle kleuren van het leven zijn opgenomen, naast het wit (geluk en gezondheid ) en zwart (rouw en verlies). Ik ben benieuwd naar jouw kleurrijke palet!

Als mensen-mens altijd geinteresseerd in jouw unieke verhaal!

Birgit

Birgit op stoel met laptop in handen

Eén van mijn lievelingsplekjes in Delfgauw: het geluksveld

Zie video  toelichting Het LevenspaletContact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons