Vitaliteitscoaching  en trainingen

Voor mij staat vitaliteit gelijk aan levensenergie - de kracht die elk individu, organisatie en systeem voedt.

Enkele jaren geleden was mijn eigen levensenergie ver te zoeken. Na het herontdekken van mijn energie, heb ik het mijn missie gemaakt om anderen te helpen hetzelfde te bereiken. Dit onderwerp ligt me daarom zo nauw aan mijn hart.

Met enthousiasme en plezier bied ik een scala aan mogelijkheden rondom vitaliteit aan, in de hoop anderen te inspireren hun levensenergie te omarmen.

Praktische informatie
Ik begeleid zowel individuen als groepen. Zowel voor particulieren als ondernemers/bedrijven.

Vitaliteitscoaching - individueel

Samen bekijken we vanuit het Levenspalet de verschillende aspecten en "pigmenten" in je leven en hoe deze jou beïnvloeden.  Mijn doel is om jou te ondersteunen bij het creëren van een vitaler en inspirerender leven en/of werk. Meer over coaching.

------

Vitaliteitscoaching- groep 

Vitaliteit, inclusief het levensgeluk van mensen, is waar mijn passie ligt en waar ik mij volledig voor inzet. Voor veel organisaties is een laag ziekteverzuim en vitale medewerkers van groot belang, en dat is volkomen terecht. Ik heb zelf te vaak gezien dat het beter kan, en geloof sterk in het belang van het welzijn van medewerkers. Daarom bied ik o.a. workshops, trainingen, bosbaden en de Happy@WorkWalk aan, om organisaties te helpen goed voor hun medewerkers te zorgen.

---

Happy@Work Walk!

Tijdens deze wandelingen staat het welzijn van medewerkers centraal, wat bijdraagt aan een veerkrachtige organisatie. De natuur biedt de perfecte setting hiervoor. Tijdens de wandelingen verkennen de deelnemers thema's die van invloed zijn op hun vitaliteit op het werk, en leren ze hoe ze deze kunnen toepassen in hun dagelijks leven. De kracht van de natuur doet de rest.

Traject

De Happy@Work Walk kan bestaan uit een eenmalige wandeling, maar ook uit een reeks thematische wandelingen. In een reeks werken we ook met opdrachten die de deelnemers tussendoor uitvoeren. De wandelsessies kunnen worden gecombineerd met een workshop binnen. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie. Wil je meer weten over de opties en investeringen? Neem dan contact met mij op. 

---

Vitaliteitstrainingen en Workshops

Samen werken aan vitaliteit? Een vitaal individu is tevens een vitale collega, wat de samenwerking ten goede komt. Met mijn ruime ervaring en plezier help ik jouw team en/of groep graag met een workshop of training over vitaliteit. Zodat jullie direct en concreet samen aan de slag kunnen. Neem contact op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

---

Bosbad voor groepen

Samen met je team of groep deelnemen aan een bosbad is een bijzondere ervaring. Het biedt de perfecte gelegenheid om samen de kracht van de natuur te ervaren en te genieten van verbinding, of het nu met vrienden of collega's is. Een bosbad is een unieke en krachtige manier om in contact te komen met jezelf en met je groep. Meer over bosbaden.

Contact

Schellingstraat 47
2645 HB Delfgauw

06-2543 3348
info@hetlevenspalet.nl

BTW Nr. NL002140116B28
KvK Nr. 59657693

Volg ons